atcl@cerba.com

  • Català
  • Spanish


  Contacte : 937 272 233

Política de Privacitat

Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal:

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Cerba Internacional, SAE informa que:

Les dades personals que has introduït en els formularis de contacte i consulta, seran recollides en un fitxer automatitzat; que serà utilitzat pel nostre personal amb la finalitat de poder atendre’t.

Igualment les teves dades podran ser utilitzades per tal d’comunicar-te, per mitjans electrònics (SMS, correu electrònic, etc.), informació sobre anàlisis clíniques o una altra de Cerba Internacional, SAE i les empreses del grup.

Cerba Internacional, SAE garanteix la seguretat de totes les dades de caràcter personal que constin en el seu fitxer automatitzat.

El laboratori utilitza sistemes de seguretat SSL (Secure Socket Layer) que, a través de sistemes de certificats xifrats, permeten comprovar l’autenticitat del Site www.apalaboratoris.com; des d’on es poden consultar les dades personals.

El responsable del fitxer és el Departament Informàtic de Cerba Internacional, SAE amb domicili a  Pl. Ramon Llull, 7- 10 · 08203 Sabadell, amb NIF: A-08559932

Si vols exercir els teus drets d’accés, rectificació o cancel·lació, has de comunicar al Departament Informàtic de Cerba Internacional, responsable del tractament de dades de Cerba.  Correu electrònic: lopd@cerba.com.   Pl. Ramon Llull, 7- 10 · 08203 Sabadell