apa@apalaboratoris.com

  • Català
  • Spanish


  Contacte : 932 412 282

Avís legal

Analistas Profesionales Asociados, SL amb NIF B-62196753, amb domicili a Aribau 212, 08006 Barcelona , telèfon 932 412  282 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, ​​tom 32481, foli 18, full B 212625, inscripció 1 es titular d’aquest lloc web.

Drets d’autor: El disseny del lloc web, codis font, logotip, marca, fotografies, imatges i contingut són propietat de Analistas Profesionales Asociados, SL i estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial. Es prohibeix la reproducció total o parcial o transformació dels continguts publicats al portal, llevat autorització expressa de Analistas Profesionales Asociados, SL. 

Continguts: Analistas Profesionales Asociados, SL es reserva el dret d’afegir, modificar, corregir o eliminar contingut per tal de mantenir la informació actualitzada. 

Analistas Profesionales Asociados, SL no es responsabilitza de l’ús que facin tercers amb el contingut, ni de pèrdues econòmiques o danys soferts directament o indirectament per l’ús de la informació. 

Accés i ús: L’usuari es compromet a fer un bon ús de la web, i és prohibit) realitzar accions que puguin produir danys en el sistema ib) qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta. Analistas Profesionales Asociados, SL podrà interrompre en qualsevol moment l’accés de l’usuari registrat al lloc web, si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe oa les presents condicions de l’Avís Legal.